dimarts, 15 de maig de 2012

Xerrada amb l'Anna Macias


El dia de Sant Jordi va venir l'Anna Macias (escriptora dels contes dels gegants) a fer-nos una xerrada sobre com es fa un conte, què es necessita, quina es la seva relació amb els gegants, i perquè va decidir escriure aquestes histories.
Ens va explicar que ella vivia a Olot amb els seus pares i li encantaven els gegants d'allà. Pensava que no ni havia caps de millors que aquells. Però un dia van destinar al seu pare a Cassà de la Selva per motius de feina. Allà hi va viure durant uns quants anys i els gegants que li agradaven més continuaven sent els d'Olot. Després es va enamorar d'un noi de Caldes de Malavella i hi va venir a viure. Llavors va veure els gegants de Caldes i no li van agradar tant com els de la seva ciutat. Però li van dir que un senyor d'Olot els havia ajudat a fer-los, llavors li van agradar més i es va apuntar a la colla gegantera.
L'Emili (cap de la colla gegantera) li va dir a L'Anna Macias que li agradaria fer uns contes sobre els gegants. L'Anna no n'estava segura però al cap d'un temps de rumiar-ho va acceptar.
Porten 6 contes dels gegants editats i són preciosos.

1 comentari:

  1. Va ser molt i molt guay perquè en va explicar com es feia un conte tambè ,on vivia i altres coses.
    Bueno Adeu!!!!!!!

    Alba

    ResponElimina